2012-02-28

Rapirea (Cele nouă vieţi ale lui Chloe King, cartea a 2-a) de LIZ BRASWELL

Pentru Chloe King, viaţa devine din ce în ce mai palpitantă. Ea nu este nicidecum o adolescentă oarecare, iar faptul că se dovedeşte a fi descendenta unei rase mitice de feline o transformă în ţinta principală a războinicilor din Ordinul A Zecea Lamă.
O povară greu de dus pentru o fată de şaisprezece ani, dar destinul ei este pecetluit şi trebuie să se împlinească. Ea este Aleasa şi trebuie să-şi salveze semenii, chiar cu preţul sacrificiului suprem. Dar să nu uităm că are nouă vieţi!
„Fanii tinerilor eroi înzestraţi cu puteri magice vor deveni dependenţi de combinaţia de acţiune, romance, fantasy şi umor… Ideile ingenioase ale autoarei şi elementele de mitologie egipteană garantează succesul seriei.” – Erin Darr, KLIATT


ELIZABETH J. BRASWELL este o autoare americană de urban fantasy. S-a născut la Birmingham (Marea Britanie) şi a studiat la Brown University (SUA). Meseria ei de bază este ingineria, dar are şi o licenţă în egiptologie. O perioadă a lucrat ca inginer, apoi producător de jocuri video, după care s-a dedicat în întregime scrisului. 
Îşi semnează cărţile cu diverse pseudonime – Liz Braswell, Celia Thomson, J.B. Stephens, Tracy Lynn, E.J. Braswell. Volumele ei s-au bucurat de un deosebit succes în rândul tinerilor cititori. Până în prezent a publicat seriileCele nouă vieţi ale lui Chloe King (acum şi un serial produs de ABC Family) şiThe Big Empty, romanele Snow şi Rx, precum şi povestiri horror în revista Amazing Stories. 
Locuieşte la New York, este căsătorită şi are un copil.


Niciun comentariu: