2011-10-14

Viziuni insangerate de KAY HOOPER la ed LEDA


O ÎNTÂLNIRE TERIFIANTĂ, ŞOCANTĂ CU FRICA ŞI RĂUL
Departamentul Special de Investigaţii Criminale, aflat sub conducerea agentului Bishop, încearcă în zadar să oprească lanţul unor crime abominabile comise de un criminal în serie, un psihopat ce pare să se fi întrupat dintr-un adevărat coşmar. 
Însă ajutorul vine din partea unei organizaţii civile ai cărei membri au metode nonconformiste de luptă împotriva criminalilor. 
Dani Justice, medium şi detectiv cu puteri paranormale, ştie tot ce se poate şti despre monştri. Aceştia îi bântuie coşmarurile şi viaţa. Deşi Dani nu vrea să se implice în prinderea criminalului, acesta acţionează mult prea aproape de oraşul ei natal, şi ea este singura care deţine o armă destul de puternică pentru a-l doborî. 
Iar Dani ştie ceva ce Bishop nici măcar nu bănuieşte. Ştie cum se va termina vânătoarea. Cu foc. Şi sânge. Şi moarte. 
Ce nu ştie ea este cine va supravieţui.

„Numele lui Kay Hooper este sinonim cu suspansul şi fiorii de groază.” – Kirkus Reviews
„O autoare cu talente multiple, ale cărei poveşti ascund întotdeauna mistere cutremurătoare.” – Iris Hohansen
„O povestitoare remarcabilă.” – Tami Hoag

KAY HOOPER este o foarte îndrăgită scriitoare americană, autoare a numeroase romane de succes, majoritatea dintre ele devenite bestselleruri. Născută în California, Kay Hooper şi-a desoperit încă din anii de colegiu pasiunea pentru literatură. După ce a primit cadou de Crăciun o maşină de scris, a început lucrul la prima sa carte, Lady Thief, un roman de dragoste, publicat în 1980. Au urmat peste şaizeci de romane şi patru nuvele. Kay Hooper locuieşte în prezent în Carolina de Nord, împreună cu animalele sale de companie, mai mulţi câini şi pisici.

Niciun comentariu: