2011-08-12

Patimi de sucub


DRAGOSTEA E UN CÂMP DE BĂTAIE

Cum să nu-ţi placă Georgina, un sucub zăpăcit şi sexy, cu simţul umorului, care se crede Sherlock Holmes?
De data asta, misterul pe care încearcă să îl dezlege o priveşte direct. Şeful ei, arhidemonul oraşului Seattle, Jerome, a dispărut într-un soi de coup d’état în lupta pentru putere dintre demoni. Asta înseamnă că toţi nemuritorii din subordinea lui – sucubi, vampiri şi drăcuşori – rămân nemuritori, dar îşi pierd capacităţile speciale.
Evident, în toată povestea asta există şi o parte bună – Georgina e într-o pauză de aspirare a sufletelor, ceea ce înseamnă că se poate bucura de momentele de tandreţe cu Seth care îi fuseseră până acum refuzate; doar că asta e pentru prea puţin timp, vine prea târziu şi reprezintă o trădare a lui Maddie.
Şi în toată această vreme, Georgina îl caută pe Jerome şi se lansează în tot felul de investigaţii, avându-i alături, pe post de Watson, pe Seth, pe care continuă să-l iubească, pe Dante, sufletul întunecat care este actualul ei iubit, şi pe Roman, fostul iubit, care revine în peisaj cu gânduri criminale.
Georgina rămâne şi în acest volum un personaj perfect credibil, cu defectele sale, cu modul în care jonglează cu situaţia ei specială şi încearcă să-şi dea seama cum să se comporte într-o lume a oamenilor – şi cu felul în care intră în tot soiul de încurcături, pe care în final le rezolvă cu o sclipire genială.
Iar cât despre celelalte personaje… sincer, aţi mai auzit vreodată de un demon al cărui hobby e să strecoare informaţii greşite pe Wikipedia? Cu siguranţă că nu.
Aşadar, dacă vreţi mister şi suspans, o porţie bună de râs, tandreţe şi mult sex, citiţi Patimi de sucub, pe care cu siguranţă n-o veţi putea lăsa din mână!

Niciun comentariu: