2012-02-14

Bibliophile Mystery initiaza o Campanie de sustinere a editurilor romanesti

"Pentru ca ne sunt dragi editurile noastre romanesti, pentru ca vrem ca ele sa treaca cu bine prin criza asta si pentru ca din ce in ce mai multe zvonuri si vesti proaste apar, vom incerca sa ajutam si noi cum putem...
Incercam sa demaram o campanie de sustinere a editurilor romanesti, sa va  determinam pe voi cititorii si/sau doar vizitatorii sa cumparati mai multe carti (si sa le cititi bineinteles :))) pentru ca merita!"


Postul este preluat de pe blogul Bibliophile Mystery

"CITITUL este mult mai important decît scrisul. CITITUL, cel puțin pentru mine, este mai important decît orice pe lumea asta. Dacă dispar cărțile – cum preconizează mahărul cel mare al lumii electronice, dar sper să se înșele, eu țin două degete încrucișate, să fie zbîrca ( știti cei zbîrca?, puneți mîna și găsiți pe google) – tot mai rămîne cîte ceva de citit. Vom citi, scris cu degetul pe nori “Marcela te iubesc!”,” Semnează și tu pentru Roșia Montană” sau “Nu ne vindem țara!” Vom apela la miliardele de cărți deja tipărite și care fac de multe ori ca viața noastră să devină suportabilă. Dincolo de praful care se adună prin bibliotecile fiecăruia. Citim fel de fel de cărți dintr-o anume bucurie de a ne bucura."
(frag. din  Despre citit. Sau simplu manifest pentru lectură   http://just4books.blogspot.com/2012/02/manifest-citeste-si-da-mai-departe.html )


 

Niciun comentariu: