2011-09-07

Enciclopedia Universală Britannica, din 12 septembrie împreună cu Jurnalul Naţional la preţul promoţional de 4.9 lei


Din 12 septembrie, Jurnalul Naţional şi Litera îţi readuc cel mai important proiect enciclopedic: Britannica. Achiziţionează orice volum din colecţia Enciclopedia Universală Britannica în perioada 12 septembrie – 30 decembrie şi poţi câştiga săptămânal zeci de premii (cărţi, aparate foto, rechizite, excursii, jucării, iar la final o supermaşină. Nu rata primul volum la preţul promoţional de 4.9 lei. Timp de 16 săptămâni, în fiecare luni, ai Britannica la toate chioşcurile de ziare din ţară!
O istorie fasicinantă
Structurată în 16 volume color, Enciclopedia Universală Britannica cuprinde peste 5 500 de pagini, mii de articole esenţiale, informaţii actualizate de cultură generală, dar şi evenimente de ultim moment din lume. Alături de articole din cele mai variate domenii, veţi găsi în volumele enciclopediei de faţă cele mai recente hărţi ale ţărilor lumii, un tabel cu laureaţii Premiului Nobel, numeroase planşe şi ilustraţii sugestive, dar şi peste 1 000 de articole care vizează realităţile româneşti.
Enciclopedia Universală Britannica este o lucrare de referinţă indispensabilă şi uşor de consultat care acoperă multe arii de cunoaştere – istorie, geografie, ştiinţe, religie, sport, tehnologie, arte – şi răspunde rapid şi precis dorinţei generale de informare.
Istoria Britannica Encyclopaedia este fascinantă: prima ediţie a fost publicată în 1768 la Edinburgh, în Scoţia. Succesul extraordinar de care s-a bucurat rapid a făcut-o să crească în popularitate şi volum, astfel că la cea de-a treia ediţie, enciclopedia număra 21 de volume.
Acest statut de vedetă printre cărţi a atras personalităţi marcante din toate domeniile care au contribuit ca autori de articole, astfel că, la a 11-a ediţie, cea din 1911, Britannica Encyclopaedia a ajuns să fie considerată lucrare de referinţă, un reper absolut pentru domeniile academic şi literar. În 1933, Britannica devine prima enciclopedie din istorie care adoptă politica revizuirilor permanente, astfel că la fiecare ediţie îşi îmbogăţeşte articolele cu elemente actualizate. În momentul de faţă Britannica Encyclopaedia se află la a 15-a ediţie, în 32 de volume. Cea mai nouă dovadă de notorietate a Britannica Encyclopaedia este locul 10 pe care l-a ocupat anul trecut în clasamentul Official Top 500 Super Brand Consumer din Marea Britanie.

Niciun comentariu: