2016-01-24

Muntele familiei Gray de John Grisham la ed.RAO

Cel mai bine vândut autor de thrillere juridice
Peste 275 de milioane de exemplare vândute în întreaga lume
În Muntele familiei Gray, Grisham se întoarce la perioada crizei financiare izbucnite în 2008. Protagonista sa, Samantha Kofer, lucrează pe Wall Street, la cea mai mare firmă de avocatură din lume, Scully & Pershing. Valul de concedieri şi disponibilizări o azvârle într-un colţ îndepărtat din Apalaşia, unde se confruntă cu problemele adevărate ale oamenilor adevăraţi. Într-un bazin carbonifer exploatat la sânge de companii fără scrupule, Samantha se vede târâtă într-o luptă dură şi periculoasă din care scapă cine poate.
Muntele familiei Gray nu este un simplu thriller juridic, ci şi povestea unei regiuni frumoase, dar sărace a Americii, unde legile sunt încălcate, regulile ignorate, reglementările dispreţuite şi comunităţile dezbinate.
„Această descindere în mijlocul jocurilor politice ale unui orăşel de provincie reprezintă unul dintre cele mai bune thrillere juridice scrise de Grisham în ultima vreme.
Marea atracţie nu constă în elementul de mister, ci în pleiada de personaje care o ajută pe eroină să îşi descopere pasiunea.

Niciun comentariu: