2011-11-02

Iuresul sabiilor in format hardcover

Incepand de azi 02.11.2011 poate fi achizitionat volumul Iuresul sabiilor in format hardcover.
Iuresul sabiilor – volumul 3 din saga fantasy “Cantec de gheata si foc”, semnata George R. R. Martin.
1312 pagini . Hardcover 225 x 250 mm .
“Iuresul sabiilor este una dintre cartile acelea pe care le iei sa le citesti inainte de culcare, te uiti la un moment dat la ea si brusc s-a facut ora 3 noaptea… ar mai fi timp sa citesti un capitol…” – Entertainment Weekly
Lupta dintre aspiranții Tronului de Fier, fie ei moștenitori de drept sau avizi de putere, devine și mai încrâncenată. Joffrey încă se află la putere iar Lordul Stannis este înfrânt și dezonorat.
Daenerys, regina exilată și stăpâna ultimilor trei dragoni, se îndreaptă spre Cele Șapte Regate mărindu-și armata cu fiecare cucerire făcută.
Robb Stark domnește în continuare peste ținutul de Nord, ținut amenințat de forțe întunecate și armate ale Regelui de Dincolo de Zid.
Dacă v-am captat cât de cât atenția și v-am făcut curioși, vă recomand cu căldură acest volum, pe care sunt sigură că îl veți citi pe nerăsuflate! Iar pentru a vă completa colecția începută, seria va continua în curând cu “Festinul Ciorilor” în format hardcover.
Sperăm ca volumul al cincilea, “Dansul Dragonilor”, să îl avem până de Crăciun, astfel fiind suficient timp să intre pe lista Moșului!

Niciun comentariu: